بررسی مشخصات Benz CLS
در این مقاله میخواهیم شما را با نسل خودروهای مرسدس بنز CLS یا بنز سی ال اس آشنا کنیم که ترکیبی از کلاس کوپه و سدان است. حاصل این تلفیق نیز یک خودرو چهار درب و لوکس است که توانست در بازار جهانی نظر بسیاری از مشتریان را به خود جلب کند.
اگر بخواهیم Benz CLS را با مدل E-Class مقایسه کنیم از لحظات تجهیزات و امکانات رفاهی با شباهتهای زیاد رو به رو میشویم. البته CLS به طور کلی هم در سواری و هم در تجهیزاتی که دارد، اسپرتتر به نظر میرسد.
در واقع وقتی که این خودروی مرسدس بنز کلاس CLS وارد باز شد، انقلاب بزرگی را به وجود آورد چرا که در آن واحد تجربهای از هر دو خودرو کوپه و سدان را برای راننده به ارمغان میآورد.
تاریخچه Benz CLS
این خودرو در تابستان سال 2011 به بازار جهان معرفی شد. مدل بزنینی این خودور یعنی CLS 350 دارای پیشرانه 6 سیلندر 302 اسب بخار بود اما مدلهای دیزلی آن یعنی CLS 250 CDI و CLS 350 CDI نیز در دسترس قرار داشتند که موتور هر کدام از آن ها به ترتیب 201 و 261 اسب بخار قدرت داشتند.
بعد از گذشت چند ماه یک نسخه از این خودرو به نام CLS 63 عرضه شد که نیروگاه 8 سیلندری 5.5 لیتری توئین توربوی 518 اسب بخاری داشت. این مدل هم چنین دارای درب پشت برقی و سیستم تعلیق تطبیقی بود.
در نهایت در نوامبر 2014 CLS با نمای ظاهری فیس لیفت و تجهیزات استاندارد و مدلهای بیشتر وارد بازار شد.
معرفی کوتاه مدلهای بنز CLS
این خودرو در سه مدل CLS 500، CLS 550 و CLS 350 روانه بازار شد و از مهمترین رقبای آن میتوان به آئودی A7 و هم چنین بی ام و سری 6 اشاره کنیم.
در مدل 550 این خودرو تکنولوژی توقف و حرکت در انواع دیفرانسیل عقب و AWD وجود دارد که موجب صرفه جویی در مصرف سوخت میشود. در واقع این سیستم به طور خودکار زمانی که خودرو توقف میکند، موتور را خاموش میکند و بلافاصله بعد از این که راننده پای خود را از پدال ترمز بردارد، موتور را دوباره به کار میاندازد.
نقد و بررسی تجربه رانندگی Benz CLS
اگر بگوییم که رانندگی با این خودرو واقعا ارزشش را دارد، اغراق نکردهایم. حجم موتور این خودرو 4700 سی سی است و دارای 8 سیلندر دو توربو است که قدرت 402 اسب بخار دارد. از نظر شتاب و سرعت این خودرو توانسته است نظر مشتریان را به خود جلب کند. در واقع باید بگوییم که شتاب خودرو مرسدس بنز کلاس سی ال اس 4 ثانیه است.
این که میگوییم که این خودرو با خودروها سری 6 بی ام دبلیو (BMW) رقابت میکند به دقت فرمان لیزری آن باز میگردد که موجب میشود تا خودرو سر پیچها کج نشود و حتی در سرعتهای بالا نیز به راحتی تغییر مسیر دهد. از این رو میتوانیم آن را خودرو ایمن و مطمئن در نظر بگیریم.
ابعاد این خودرو کوچک است اما به وسیله آن میتوانید مخصوصا در داخل شهر یک سواری نرم و راحتی را تجربه کنید.
امکانات و آپشنهای رفاهی مرسدس بنز CLS
هر دو مدل CLS یعنی CLS 500و CLS 350 دارای آپشنهای خاص و ویژگیهایی است که در کمتر ماشین هم رده آن مشاهده میشود:
- سیستم تهویه هوا قابل کنترل از نظر نوع و شدت باد خروجی
- سیستم تزریق سوخته پیشرفته Blue direct
- سیستم اتوماتیک روشن و خاموش شدن موتور خودرو در ترافیک سنگین
- سیستم هشدار موقع به خواب رفتن راننده
- سیستم پارک هوشمند
- دارای 8 اسپیکر 4 آمپلی فایر
- سانروف دارای چهار حالت
- سیستم چرخش خودکار در پیچ ها
- سیامک بخار زدایی و یخ زدایی شیشه
نکاتی درباره خرید خودرو بنز CLS
- کابین
کابین آن به دلیل وجود تجهیزات زیاد اندکی شروع به نظر میرسد اما پس از مدتی به آن عادت میکنید. هم چنین چهار نفر به راحتی میتوانند در کابین این خودرو جای بگیرند. فضای بار این خودرو نیز به طور کلی 520 لیتر است.
- هزینه مالکیت و نگهداری
باید هر 12 ماه یا به طور کلی هر 25 هزار کیلومتر این خودرو را سرویس کنید. این سرویس شامل باتری جدید، فیلتر هوا، تعویض روغن ترمز هر دو سال یک بار و تعویض مایع خنک کننده هر 15 سال یا 250 هزار کیلومتر است.
- رینگ
توصیه میشود رینگهای 18 اینچی انتخاب کنید تا سواری نرمی را تجربه کنید.
- گیربکس
تمامی نسخههای خودرو Benz CLS دارای گیربکس 7 سرعته به صورت اتوماتیک هستند اما نوع CLS 350d دارای گیربکس 9 سرعته است.
کلام آخر
برخیها فکر میکنند که این خودرو در مقایسه با خودرو بنز کلاس E کاربردی نیست و در عین حال بهای بالایی نیز دارد، اما کاملا اشتباه میکنند. چون این یک خودروی سدان با فضای بار 520 لیتری است که جوابگو هر نیازی است.
لوکسی و اشرافی بودن این خودور را که کنار بگذاریم، حتی نوع دارای پیشرانه دیزلی آن نیز موجب کاهش مصرف سوخت میشود.
به طور کلی بر اساس موارد گفته شده ما به شما پیشنهاد میکنیم تا نسخه 6 سیلندری از خودرو بنز کلاس CLS را انتخاب نمایید.